Kategórie

Navštívené produkty

Wellnes mix sušenej zleniny,mrkva,cvikla, petržlen,hrachové vločky 500g

sušené kúsky zeleniny, obľúbená prírodná pochúťka, prirodzený zdroj vitamínov

Viac detailov

6,99 €

0.55 kg

Zloženie: 25% mrkvy, 25% cvikly, 25% petržlenu, 25% hrachových vločiek

Mrkva: je jedným z najlepších zdrojov beta-karoténu, ktorý sa v organizme zvierat mení na vitamín A. Mrkva obsahuje vitamíny B, C, E, H, kyseliny listovú, pantoténovú, kremičitú az prvkov potom draslík, sodík, vápnik, horčík, fosfor, síra, mangán, železo, meď a zinok. Zároveň obsahuje aj sacharid falkarinol, ktorý má silné protirakovinové účinky, zvyšuje odolnosť organizmu. Obsahuje pektíny ktoré chránia žalúdočnú a črevnú sliznicu a preto môže tiež poslúžiť ako liek proti hnačke ale pomáha aj pri zápchach, posilňuje srdce a cievy a podporuje vývoj a rast.

Cvikla: (červená repa) je všeobecne bohatá na vitamíny, minerály i stopové prvky a z tohto hľadiska je veľmi významnou plodinou na udržanie celkového zdravia Vášho zvieratka. Podporuje imunitný systém a látkovú výmenu, napr. pri tvorbe ekzémov, pri ochorení obličiek, alebo u kardiovaskulárnych problémov.

Má pozitívny vplyv na celkovú regeneráciu a posilnenie organizmu. Podporuje tvorbu krvi a rast nových tkanív, preto je vhodné ju pridávať najmä po operáciách a úrazoch. Pre svoj obsah betanínu je doporučovaná ako preventívny prostriedok proti tvorbe karcinómu, zefektívňuje jeho liečenie a poskytuje celkovú imunitnú ochranu.

Petržlen: obsahuje vitamíny A, B, C, E a Z, železo, horčík, vápnik a draslík. Petržlen môžete podávať ako vítaný a chutný doplnok stravy pre spestrenie jedálnička vášho miláčika. Pôsobí pozitívne na tráviacu sústavu, zlepšuje chuť do žrádla, pomáha pri črevných problémoch a plynatosti. Kocky sušeného koreňa petržlenu sú cenným zdrojom minerálnych látok, pôsobia ako diuretikum preto nezabúdajte na dostatok pitnej vody. Kŕmny návod: pridávajte ako prídavok k hlavnému krmivu pre spestrenie kŕmnej dávky. Zaistite zvieraťu stály prístup k čerstvej pitnej vode. Dávkujte podľa potreby jednotlivých druhov, ich zdravotného stavu a kondície maximálne do 25% kŕmnej dávky.

Hrachové vločky: sú obľúbeným snackom pre hlodavce, vtáky.. či už ako maškrta, doplnok k hlavnému krmivu alebo na posilnenie oslabených zvierat či zvierat so zvýšenou energetickou potrebou - hrachové vločky sú vhodné pre univerzálnu potrebu.

Tento zdravý doplnok krmiva obsahuje dôležité minerálne látky a aminokyseliny, okrem iného lysín. Obsiahnuté škroby sú vďaka rozmačkaniu hrášku porušené, a tým sú ľahko stráviteľné.  

Hrachové vločky sú dobrým zdrojom vitamínu B1, B2,B3, B6,A, E, K, biotín, kyselina pantoténová a kyseliny listovej, látok potrebných pre správnu funkciu srdca a nervovej sústavy. 

             

Napísať názor

Wellnes mix sušenej zleniny,mrkva,cvikla, petržlen,hrachové vločky 500g

Wellnes mix sušenej zleniny,mrkva,cvikla, petržlen,hrachové vločky 500g

sušené kúsky zeleniny, obľúbená prírodná pochúťka, prirodzený zdroj vitamínov

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (29)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop